GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan tudom Arena Aranyra váltani a vásárlásaim összegét?

Keresd hoszteszeinket a panoráma lifteknél, akik az e-mail címed alapján létrehoznak számodra egy online profilt, ahol virtuálisan is jóváírják Neked az Arena Aranyakat. Kérjük, figyelj arra, hogy hoszteszeink számára pontosan add meg az e-mail címed, hiszen az e-mail címedre küldött megerősítésre szükséged lesz a regisztrációhoz és az aukción való részvételhez.

Mi a teendőm a papír alapú Arena Aranyakkal?

Az aukció végéig mindenképp őrizd meg a papír alapú Arena Aranyaid, hiszen ha egy termékre te teszed a legmagasabb licitet, a termék átvételéhez szükséged lesz a papír alapú Arena Aranyakra és a vásárlást igazoló eredeti blokkra is. Fontos, hogy csak akkor lehet tiéd a termék, ha be tudsz mutatni az online licittel megegyező számú Arena Aranyat a termék átvételekor.

Mennyi idő alatt kerülnek jóváírásra a virtuális Arena Aranyaim?

Igyekszünk minél hamarabb jóváírni az Arena Aranyaidat, ez legfeljebb 48 órát vehet igénybe.

Hogyan tudom átvenni a licitáláson megnyert terméket?

Amennyiben a licitzárás időpontjában tiéd a legmagasabb licit, a termék a tiéd. Erről e-mailben értesítünk. A termékeket 10 munkanapon belül tudod átvenni az Arena Mallban, a Vodafone-nal szemben, előre egyeztetett időpontban, a papír alapú Arena Aranyak bemutatásával és a vásárlást igazoló blokkal. Az átvétel pontos időpontjáról előtte egyeztetni szükséges.

Magamnak is fel tudom tölteni a vásárlások után kapott blokkokat?

Vásárlásaid után kérjük, mindenképp keresd fel hoszteszeinket, mivel virtuális és papír alapú Arena Aranyat is csak kizárólag tőlük kaphatsz a visszaélések elkerülése végett. A papír alapú Arena Aranyak csak lepecsételt és aláírt formában érvényesek, illetve a virtuális aranyakat is csak hoszteszeink tudják számodra jóváírni.

Vásárlást követően meddig van lehetőségem Arena Aranyra váltani a bizonylataimat?

Az aukció végéig van lehetőséged Arena Aranyra váltani a vásárlásaid után kapott blokkokat, arra viszont ügyelj, hogy csak az azonos napon kelt bizonylatokat tudod összevonni.

Van lehetőségem eltérő dátummal rendelkező blokkok együttes beváltására?

Csak az azonos napon kelt bizonylatok közül tudsz legfeljebb kettőt összevonni, hogy elérd az 5 000 Ft-os limitet.